THE ONE Nekretnine Hrvatska nekretnine

THE ONE to follow

THE ONE Real Estate je boutique agencija za posredovanje luksuznim nekretninama i lifestyle kompanija, koja je redefinirala i modernizirala industriju luksuznih nekretnina u Hrvatskoj.

Specijalizirani smo za to da Vam pomognemo pronaći mjesto koje je u skladu s Vašim vlastitim jedinstvenim životnim stilom i da Vas osnažimo neusporedivom tržišnom inteligencijom i svim potrebnim alatima kako biste mogli donijeti informiranu odluku tražite li novi dom ili nekretninu za ulaganje.

THE ONE to Work With

THE ONE nudi odabranu kolekciju nekretnina i novi standard u pogledu izvanredne usluge korisnicima.

Uz pažljivo odabrani portfelj hrvatskih luksuznih nekretnina online ili izvan tržišta, nudimo najbolji izbor nekretnina i mogućnosti ulaganja u najtraženijim područjima; za ulaganje, stil života ili umirovljenje.

The One luksuzne nekretnine Istra
THE ONE Real Estate Hrvatska

THE ONE to Trust

Uz kulturu usredotočenu na korisničku uslugu, odanost i integritet, uspjeh mjerimo sretnim i zadovoljnim kupcima, a ne agresivnom franšizom – nametnutim prodajnim ciljevima.

Kao inovativan i profesionalan tim, nudimo Vam potpunu podršku osobnim pristupom u svakoj fazi potrage za kućom iz snova ili investicijskom nekretninom.

Pružamo Vam sve potrebne alate za donošenje informirane odluke tražite li novi dom ili ulaganje u nekretninu, kao i osiguravanje transakcija s najvećom diskrecijom i profesionalnošću.

“THE ONE je uveo Hrvatsku u novi standard u pogledu izvanredne usluge nekretninama”

S fokusom na luksuzne usluge, briljantan dizajn i izniman marketing, THE ONE Real Estate posvećen je uspješnom pronalaženju nekretnine posebno prilagođene svakom klijentu.

Compare listings

Compare