Prodaja nekretnina

THE ONE Real Estate Croatia nekretnine
THE ONE Real Estate Croatia

Pozicioniramo Vašu nekretninu na tržištu pokretanjem opsežne kampanje na svim vodećim portalima i prezentiramo je širokoj publici potencijalnih kupaca u zemlji i inozemstvu. Kroz mrežu međunarodnih partnera i najsuvremenijom marketinškom tehnologijom, osiguravamo Vašoj nekretnini prezentaciju visoke kvalitete te izloženost najboljim kupcima na tržištu.

Kliknite ovdje za besplatnu tržišnu procjenu Vaše nekretnine.

THE ONE Real Estate Croatia

Kupnja nekretnina

THE ONE Real Estate Croatia
vTHE ONE Real Estate Croatia

THE ONE Real Estate je tvrtka za posredovanje luksuznim nekretninama, koja je redefinirala i modernizirala industriju nekretnina u Hrvatskoj.

Pružanje vrhunske usluge naša je stručnost, od personaliziranog pristupa u pronalsku nekretnine, do uspješne realizacije uz potpunu diskreciju. 

Ponosimo se velikim izborom povjerljivih i posebnih projekata izvan tržišta koje ne možete pronaći nigdje drugdje osim u našem privatnom portfelju, dostupnom na upit.

Kontaktirajte nas kako bismo Vam pomogli pronaći nekretninu koje je u skladu s vašim jedinstvenim životnim stilom i savršeno prilagođena Vašim potrebama.

THE ONE Real Estate

Investicijsko savjetovanje

U ime svojih klijenata, THE ONE nudi mogućnosti za privatne investicije i olakšava transakcije stambenih i poslovnih nekretnina. Naša stručnost na hrvatskom tržištu nekretnina omogućuje nam savjetovanje o tome što čini dobru nekretninu za ulaganje. 

U partnerstvu s međunarodnim stručnjacima za investicijsko savjetovanje osiguravamo da sigurno i inteligentno ulažete svoj kapital u kvalitetne nekretnine.

Podrška za developere

Pružamo niz konzultantskih usluga za investitore diljem Hrvatske.

Poznavanje i analiza lokalnog tržišta, te suradnja sa inozemnim partnerima  omogućuje nam da ponudimo savjete o prodaji i marketingu po mjeri te razvojno savjetovanje.

Uz pružanje marketinga, naš tim arhitekata i dizajnera interijera pruža savjetovanje o cjelokupnom vizualnom i konstrukcijskom identitetu objekta.

Dizajn interijera i opremanje

THE ONE pruža usluge dizajna interijera svojim klijentima. 

Naš proces počinje besplatnim savjetovanjem o dizajnu, neovisno radi li se o jednoj sobi, cijeloj kući ili poslovnom prostoru. Imati ćete pri ruci dizajnera interijera s opsežnim poznavanjem proizvoda koji može predstaviti dizajnerske koncepte i ideje, savjetovati Vas o rasporedu namještaja i rasvjeti te pomoći u realizaciji Vaših ideja.

Pravne usluge

Naši interni iskusni odvjetnici za nekretnine mogu ponuditi pravnu pomoć u svakoj fazi vlasničkih i kupoprodajnih procesa te pružiti integrirana pravna rješenja za najsloženije transakcije.

Možemo pružiti pomoć pri kupnji, prodaji i refinanciranju komercijalnih/stambenih objekata, rješavanju imovinsko-pravnih osnosa, pismima namjere i drugim uslugama koje bi Vam mogle biti potrebne tijekom cjelokupnog transakcijskog preocesa.


Compare listings

Compare